fbpx

Betcom Digital

Google Aramalarında Birinci Sıraya Çıkmak İster Misiniz ?

  1. ANASAYFA
  2. Google Reklam Danışmanlığı
  3. Google Aramalarında Birinci Sıraya Çıkmak İster Misiniz ?

Günümüzde, google pek çok kişinin tercih ettiği araştırma aracıdır. Burada ilk sıraya çıkmak oldukça önemlidir. Bu da reklam ve SEO ile mümkündür. SEO uzun vadede web sayfanızın ön sıralara çıkması için yapılan, organik çalışmalardır. Google Ads ise bir reklam aracıdır. Reklam vererek ilk sıraya yerleşmenizi mümkün kılar. Bu iki aracıda büyük şirketler web sayfalarında rahatlıkla kullanmaktadır.

Google ADS ve Seo Arasındaki Fark Nedir?

Google Ads Reklam Ağında, tüm Türkiyede sektörünüzde en üst sırada çıkmak mümkündür. Birçok işletme sahibi bunu uygulamaktadır. SEO ise kısa vadede daha maliyetli olup, uzun süren bir çalışmadır. Ve genellikle belirli kelimeler için yapılmaktadır. Ancak reklam danışmanlığı ile istediğiniz tüm kelimelerde ilk sırada çıkmanız mümkün.

Google Reklamlarında yazılan reklam metinleri tıklanma ve ön sıraya yerleşme açısından oldukça önemlidir. O yüzden reklam oluşturmak için, ilk önce bir fikir sahibi olmak gerekmektedir. Daha sonra doğru ve düzgün kelimeler seçilerek reklam çeşidi belirlenmektedir. Kullanılan ve tercih edilen bu reklamlar yaklaşık 1 milyarı aşan bir kullanıcı kitlesine sahiptir.

Google ADS Reklam Kriterleri Nelerdir?

Google Ads reklam kriterleri aslında oldukça net ve bellidir. Özellikle sitenin kolayca bulunup ulaşılır olması, aynı zamanda sitenin içerisinde kullanılan bağlantıların oldukça düzenli olması, oldukça önemlidir. Nasıl kullanıcılara hitap edeceği, hedef kitle analizi ve anahtar kelime tespiti ise diğer kriterler arasındadır. Reklam yönetimi ile kişiler gün geçtikçe büyük kitlelere ulaşarak daha müşteri portföylerini genişletmektedir.

HEMEN ARA
× İletişime geç