fbpx

Betcom Digital

Beykoz Sosyal Medya Reklam Danışmanlığı

  1. ANASAYFA
  2. Beykoz Sosyal Medya Reklam Danışmanlığı

Beykoz  sosyal medya reklam danışmanlığı, mobil cihaz teknolojisinin gelişmesi ile internet kullanımının da artması ile sosyal medyanın daha fazla kullanılması sonucunda, yüksek talebin olduğu bir reklam hizmeti olmuştur. Milyonlarca kişi her gün bu platformları kullanmaktadır, bu da sosyal medyanın büyük bir pazaryeri olmasını doğurmuştur. Sosyal medya platformları içerisinde reklam faaliyetlerini de barındırmaktadır. Neredeyse tüm sektörler için büyük bir hedef kitle barındırılan sosyal medya kanalları pazarlama faaliyetleri için vazgeçilmez olmaktadır. İster yeni iş sahibi olun ister orta veya büyük çaplı işletme olun, mutlaka sizin kitleniz de burada mevcut ve o kitleye ulaşmak için bir an önce dijitale adım atmalısınız. Sosyal medya reklamları, sosyal medya uzmanları tarafından detaylı çalışmalar ile hazırlanmaktadır. Sosyal medya artık insanların sadece hayatını, gezdiği yerleri paylaştığı görsel veya videolarda ibaret olan bir platform değildir. Kişisel olduğu kadar profesyonel olarak da bu hesapların kullanılması mümkündür. Bu yüzden şu anda birçok firmanın Facebook, Instagram, Tik Tok hesabı mevcuttur. İşletmelere bu şekilde bir imkân sunuluyorken sizin bundan faydalanmayıp dijitale henüz giriş yapmamış olmanız kesinlikle zararınıza olacaktır. Çünkü bu kanalların milyonlarca kullanıcısı gün içerisinde aktif ve bu kişiler arasında sizin hedef kitleniz de mevcut. Hedef kitlenize bu kadar kolay ulaşmanız mümkünken, uzak durmanız büyük bir eksiklik olup, zamanla sizi zararlı duruma sokacaktır.

Beykoz  sosyal medya reklam danışmanlığı, sosyal mecralarda tanıtımı ve satışı yapılan ürün veya hizmetlerin dijital pazarlama sürecini kapsamaktadır. Giderek artan sosyal medya kullanıcı sayısı, markaların sosyal medya kanallarını daha etkili kullanması için bir etken haline gelmiştir. Sosyal medya, firmaların kendilerini duyurabilecekleri en büyük pazaryerlerinden biri halini almıştır. İşletme sahipleri amaçlarını gerçekleştirebilmek için bu platformları kullanarak reklam desteği almaktadır. Sosyal medya platformlarının hemen hemen hepsini kullanarak, ücretli olarak reklam verebilir, markanızı duyurmak için destek alabilirsiniz. Ancak bu reklamları verirken, tüm standartlara uygun olmak, doğru planlama yaparak reklam stratejisi uygulamak gerekir. Aksi takdirde reklam çalışmaları sonuçsuz kalacaktır. Instagram reklam verme, en çok kullanılan reklamlardandır. Çünkü Instagram neredeyse tüm firmaların hedef kitlelerini barındırdığı bir platformdur. Sosyal medya reklamlarında ilk aşama, hedef kitle belirleme sürecidir. Hedef doğru seçilmediğinde ulaşılmak istenen kitle, daha etkisiz olur. Facebook, Instagram, Twitter, Tik Tok, Youtube gibi birçok platformdan reklam verilmektedir. Bu platformlarda yapılan plansız paylaşımlar, firmaya herhangi bir katkı sağlamayacaktır. Ürünü ve markayı tanımlayan, kimliğine uygun içerikler ile paylaşım planlaması yapılmalı ve doğru strateji uygulanmalıdır. Ayrıca tüm bu platformları kullanarak değil, marka ile uyumlu olan platformun kullanılması yararlı olacaktır. Burada sizin sektörünüz ve hedef kitleniz belirleyici olmaktadır. Belirli aralıkla hedef kitleye uygun reklamlar çıkarılmalı ve bu reklamlar markaya uyarlanmalıdır.

Beykoz En İyi Sosyal Medya Reklam Ajansı

Beykoz En İyi Sosyal Medya Reklam Ajansı

Beykoz  en iyi sosyal medya reklam ajansı, firmanızın profesyonel reklamlar ile amacına ulaşmasını sağlar. Sosyal medya reklamları birçok kişiye ulaşmanızı sağlar. Reklam ajansı, sizin bu kişilere hızlı ve düşük maliyetler ile ulaşmanızı sağlar. Bu reklam çalışmaları ile tanıtım hizmeti çabuk bir şekilde yapılır. Reklamların çok fazla olması ve sürekli gösterilmesi ile ürün veya hizmet milyonlarca kişiye ulaştırılır. Geleneksel reklamlara harcanan maliyetlerden çok daha düşük maliyet ile hedef kitleye kolayca ulaşılır. Profesyonel olarak yapılan reklamlarda Meta tarafından rapor çekmek mümkündür. Reklamlarınız ile kaç kişiye eriştiniz ve gösterim aldınız? Sonuç başına ne kadar maliyet harcadınız? Kaç kişi ürünü satın aldı? Kaç kişi web sitenizi ziyaret etti? En çok hangi bölgelerden, kaç yaş aralığından ve hangi cinsiyetten etkileşim aldınız? Tüm bu sonuçları ve daha fazlasını reklam raporunda detaylı olarak inceleyebilir, bir sonraki reklamı da ona göre planlayarak ilgili kitleye çıkabilirsiniz. Bu sonuçların detaylı analiz edilmesi ile bir sonraki reklamlarda reklamın amacı ve konusu ile ilgili fikir sahibi olabilirsiniz. İnstagram reklamı işletmelerin ve kişisel web sayfası sahiplerinin düzenli olarak kullandığı ve yararlandığı reklam çeşitlerindendir. Bu reklamların belirli kuralları bulunur. Bu kurallara uygun profesyonel çalışmalar yapılması gerekir. Bu reklamların faydası olduğu kadar bir maliyeti de vardır. Bu maliyetlerle savaşabilecek reklam kurulumları yapılmaz ise ne yazık ki sonuçlar markayı tatmin etmemiş oluyor.

Beykoz  en iyi sosyal medya reklam ajansı, sosyal medya uzmanları ile hangi sektörde faaliyet gösterdiğiniz fark etmeksizin, tüm alanlarda reklama çıkabilirsiniz. Ayrıca daha önce reklam deneyiminiz olmuş olsa dahi, küçük ya da büyük ölçekli firma olmanız fark etmeksizin, minimum rakamlar ile sosyal medyada reklam verebilirsiniz. Sosyal medya reklamları çeşitli sektörlere hitap edecek şekilde, birçok kampanyaya destek vermektedir. Amacınız ister mesaj ister telefon araması ister web sitesi trafiği olsun, profesyonel sosyal medya reklamları ile elde etmek istediğiniz sonuca kolayca ulaşmanız mümkün. İhtiyaçlarınıza uygun planlar ile markanız için eşsiz sonuçlar elde edebilirsiniz. Tüm işlemleriniz uzman personeller tarafından en kısa sürede en profesyonel şekilde yapılarak reklam çalışmalarınız desteklenmektedir. Sosyal medya reklam ajansı, profesyonel reklam kampanyaları hazırlar. Çoğu firma için reklam kampanyası hazırlamak kolay gibi görünebilir, ancak kaliteli reklam kurmak bilgi birikimi ve güçlü analiz yeteneği ister. Profesyonel olarak kurulum yapılmazsa çalışmalarda hem maliyetler fazla olur hem de istenen sonuç tam olarak alınamamış olur. Reklam ajansı öncelikle sizin işinizi anlamaya yönelik olarak, detaylı firma analizi yapar. Bu analiz ile hedef kitlenize yönelik bir çalışma planı oluşturulur. Çalışmalarda firmayı tanımak hedef kitlesini tanımak çok önemlidir. Bunların her biri atlanmadan detaylı olarak planlanarak yapılmalıdır. Doğru kitleye ulaşmak sizin reklamdan alacağınız etkileşimi arttırmış olacak ve reklamınızın doğru kişilere gösterilmesini sağlayacaktır.

Beykoz İnstagram Sponsorlu Reklam

Beykoz İnstagram Sponsorlu Reklam

Beykoz  instagram sponsorlu reklam, her geçen gün firmalar tarafından kullanımı artarak markaların en büyük reklam pazarları arasına girmektedir. Yapılan yenilik ve güncellemeler ile instagram kullanıcılarının dikkatini sürekli olarak çekerek, kısa zamanda markaların vazgeçilmezi olmuştur. Özellikle e-ticaret firmalarının büyük oranda yer aldığı bu platform çeşitli reklam çeşitlerini barındırmaktadır. Büyük ya da küçük fark etmeksizin, tüm firmalar burada yerini almalıdır. Buradaki büyük kitle tüm firmalara, tüm sektöre büyük bir kazanç kapısı olmaktadır. Özellikle ürün satışı yapan firmalar için çok önemlidir. İnsanlar artık bir ürünü ararken önce sosyal medya kanallarına bakmaktadır. Ve burada siz kitlenizin önüne otomatik olarak çıktığınızda bir akıl çelme yapılarak, insanları satışa itme davranışı sergilenmektedir. İnstagram sponsorlu reklam verme profesyonel reklam panelinden de Instagram üzerinden öne çıkar şeklinde de yapılabilmektedir. Ancak instagram üzerinden reklam verilmesi ile Meta üzerinden verilmesi arasında büyük farklar vardır. Meta çok fazla reklam aracı ve özelliğine sahipken, öne çıkar alanı bu kadar kapsamlı değildir. Raporlama açısından da mutlaka profesyonel reklam paneli kullanılarak reklamlar oluşturulmalıdır. Reklam paneli kurulumu tüm detayı ile yapılmalı, kurulumlar yapılırken tüm adımların atlanmadan yapıldığına ve kaliteli reklam kurulduğuna dikkat edilmelidir. İnstagram reklamları markalar için iyi bir büyüme aracıdır. Sadece bu platform kullanılarak dahi büyük çalışmalar yapılabilir. Elde edilen sonuçlar çok iyi olabilir, yüksek cirolar elde edilebilir.

Beykoz  instagram sponsorlu reklam, çeşitli reklam modelleri kullanılarak oluşturulabilir. Bu reklamlarda görseller çok önemlidir. Instagram görsel ve video odaklı bir platform olduğu için hedef kitleye hitap eden görsel ve videolar ile reklama çıkmak çok önemlidir. Hedef kitleye uygun içerikler olmadığında gelen hiç kimsenin bu içerikler dikkatini çekmeyecek olup, sayfamızı ziyaret dahi etmeden çıkmalarına sebep olacaktır. Bu da reklamdan gelen sonucun başarısız olmasını sağlayacaktır. Bu yüzden profesyonel ekibe sahip olan ajanslar ile çalışmak sizi ileriye taşıyacaktır. Dijital ajanslar reklam panellerini profesyonel bir şekilde düzenlenecek Bunun yanı sıra sizin reklamdan en iyi sonuçları almanız için düzenli analizler yapacaktır. Analizler reklamların en büyük kurallarından biridir sürekli ve düzenli olarak yapılmayan analizler maalesef reklamlardan elde edilen verimi firmanın görememesini sağlamaktadır. Instagram’da sponsorlu reklam bazı firmalar için kolay görülmekte bu nedenden dolayı da kendileri reklam paneli kurulumu ve kampanya kurulumu yapmayı tercih etmektedir. Ancak buradaki en büyük hatalardan birisi en başta profesyonel bir kurulum yapılmamış olması ve sonradan ortaya çıkan bir hatada reklam panelinin kalıcı olarak düzelmemesidir. Burada kolay görülen kampanyaların detaylı olarak kurulması gerekmektedir çünkü detaylı analizler ve detaylı çalışmalar ancak reklamdan en iyi sonuçları almanızı sağlamaktadır. Reklam paneli kurulumu sadece reklam kurulumundan ibaret değildir. Bu reklamların kurulumunda en büyük konulardan birisi hedef kitle, görsel ve kampanya tercihidir. Bunlar dikkatli bir şekilde yapılmadığı takdirde ne yazık ki verimsiz bir reklam süreci ortaya çıkmaktadır.

Beykoz Instagram Reklam Fiyatları

Beykoz Instagram Reklam Fiyatları

Beykoz  Instagram reklam fiyatları çeşitli faktörlere göre belirlenmektedir. Burada reklamın gösterileceği hedef kitle, reklam saati ve reklam bütçesi etkili olmaktadır. Instagram reklamları maliyetleri genellikle gösterim başına kesmektedir ancak farklı reklam ödeme şekilleri de bulunmaktadır. Burada reklam veren kişinin bütçesini ve reklam maliyetini doğru bir şekilde ayarlanması gerekmektedir. Bu noktada ajansla çalışmanın en büyük katkısı ise bütçenizi ve reklam maliyetinizi doğru olarak kontrol etmenizi sağlamaktır. Instagram reklamlarında birçok kampanya çeşidi bulunmaktadır ve bu kampanya çeşitlerinin her biri farklı amaçlara hizmet etmektedir. Burada önemli olan sizin sektörümüze uygun olan reklam kampanyasını bularak çeşitli kategorilerde bütçemizi dağıtmanızdır. Bütçenizi kampanyalar arasında doğru yönlendiremediğiniz takdirde reklamdan elde edeceğiniz dönüş düşük veya maliyetini karşılamayacak düzeyde olacaktır. Instagram reklam fiyatları, günlük, haftalık aylık bazda veya sürekli olarak belirlenebilir. Reklamda olan görsel veya videolarınızı isterseniz sürekli olarak reklamda tutabilir, isterseniz belirli bir zaman diliminde reklamda tutabilirsiniz. Burada reklamdan elde etmek istediğiniz amaç ve sonuç önemlidir. Reklamlar markanızın dijital ortamdaki yüzüdür. Bu yüzden reklamlara verdiğiniz önem aslında size direkt olarak kazanç olarak yansıyacaktır. Ancak burada doğru bir ajans ile çalışmak sizin kurtarıcınız olacaktır. Alanında profesyonel olmayan uzman bir ekibe sahip olmayan bir ajans ne yazık ki size reklam konusunda herhangi bir katkıda bulunamayacak, aksine ayırmış olduğunuz bütçenin boşa gitmesine neden olacaktır.

Beykoz  Instagram reklam fiyatları her firma için aynı değildir. Burada firmanın bulunduğu sektör, reklam vermek istediği hedef kitle büyük öneme sahiptir. Hedef kitle ne kadar büyükse reklama yapılan harcama da o kadar büyük olacaktır. Bir firmanın Hedef kitlesi 30-40 milyon arasında iken bir firmanın hedef kitlesi 2 milyon düzeyinde olduğunda bu noktada ikisinin reklam harcaması tabii ki de eşit olmayacaktır burada reklamı gören ve reklamı tıklayan kişi sayısı maliyetin en büyük sebebi olacaktır. Instagram en çok reklam verilen platformlardan biridir. Bu nedenle Instagram’da yapılan reklam harcamaları da diğer platformlara göre çok daha yüksek olmaktadır. Sadece Instagram reklamları ile hem yeni müşterilere hem de mevcuttaki müşterilerinize birçok reklam sunabilir, onlara kuponlar tanımlayabilir, yeni reklam kampanyaları oluşturabilirsiniz. Sosyal medya reklam uzmanı hem sosyal medyanızın hem de reklamlarınızın kalitesi konusunda yüksek donanıma sahiptir. Bu yüzden bünyesinde sosyal medya uzmanına sahip bir ajans ile çalışmak firmaya büyük katkı sağlamaktadır. Sosyal medya uzmanları, yapılması gereken çalışmaların planlanması, analiz edilmesi, raporlanması sürecinde aktif rol almaktadır. Instagram’da birçok rakibiniz bulunmaktadır. Bu rakipleriniz arasında ön plana çıkmak için reklamlarınızın doğru bir şekilde kurulmuş olması gerekmektedir. Doğru bir kurulum yapılmadığında alınan sonuç hem verimsiz olacaktır hem de firmanıza bir katkı sağlamayacaktır. Ajans seçimi sizin için en önemli noktadır. Uzman kişilerden oluşan bir ajansı tercih etmelisiniz.

Beykoz İçi Instagram Reklam Verme

Beykoz İçi Instagram Reklam Verme

Beykoz  içi Instagram reklam verme, insanların her geçen gün dijital mecralarda daha fazla var olması ve giderek daha popüler bir platform halini alması buranın firmalar için olan önemini arttırmaktadır. Öncelikle Instagram reklamları için bir reklam paneli kurulumu yapılır. Bu kurulumlar ile Facebook sayfanız ile Instagram sayfanız birbirine entegre edilerek çalışma yapılır. Bazı ajanslar profesyonel paneli kullanmak yerine sadece Instagram içerisindeki alanı kullanarak, kolay reklam kurmaya çalışmaktadır. Ancak her iki alanından kullanım amacı farklıdır. Meta Business, profesyonel reklam kurulum alanıdır. Burada çeşitli kampanya modelleri ve bir reklam aracı bulunmaktadır. Ancak öne çıkar olarak reklam yapıldığında sadece profil ziyareti, daha fazla mesaj ve trafik yapılabilmektedir. Özellikle ürün satışı yapan firmaların mutlaka profesyonel reklam paneli kurulumu yaptırması gerekir. Instagram reklam ücreti, profesyonel panel kurulumları ile daha düşük olabilir. Ürün satışı yapan firmalar dönüşüm reklamları ile hem internet sitesinde alışverişe hem de piksel kullanımı ile web sayfasına gelen ziyaretlerden verileri tutabilir. Sadece ürün satışı yapan değil, hizmet sunan firmalarda reklamdan elde ettikleri verileri piksel ile tutarak, yeni kuponlar tanımlayarak potansiyel müşterilere yeniden ulaşabilirler. Sosyal medya reklamları genellikle akıl çelme amacına hizmet eder. Bu yöntemler ne kadar etkili kullanılırsa, o kadar çok kişiye ulaşılabilir. Ne kadar çok kişiye ulaşırsanız, o kadar kazanç elde etmiş olursunuz. Burada amaç mutlaka doğru çalışmalar ile doğru kitleye ulaşmak olmalıdır.

Beykoz  içi Instagram reklam verme, birçok hedeflemeyi detaylı olarak yapmanızı sağlar. Cinsiyet, yaş, bölge, ilgi alanları detaylı olarak görülmekte ve düzenlenebilmektedir. Bu ayarları düzenli olarak kullanmak sizin reklam kalitenizi olumlu yönde etkileyecektir. Hedef kitlenize daha kolay ulaşmak için reklamlarda detaylı hedefleme yapmak önemlidir. Detaylı hedefleme sizin kitlenize uygun olarak filtre yapmanızı sağlar. Bu şekilde ürün ve hizmetlerinizi ilgi alanı dahilinde olan kitleye sunarsınız. Tüm sektörler için birçok kitle önerisi mevcuttur. Buradan sektör analizi yapılarak reklam kurulmalıdır. Bu reklam modellerini kullanırken sadece Instagram’a değil, Facebook’a da reklam çıkılabilir. Instagram üzerinden reklam kurulduğunda bu mümkün değilken, Meta Business üzerinden reklam kurulumu yapıldığında bu mümkündür. Beykoz  içi Instagram reklam vermek, firmanız için büyük katkılar sağlayacaktır. Bu zamana kadar eğer sadece öne çıkar olarak reklam verdiyseniz bir an önce markanızı profesyonel panele taşımalısınız. Oradaki reklam araçlarını profesyonel olarak kullanarak öne çıkar reklamlarından çok daha fazla sonuç elde edersiniz. Çünkü bu reklamlar ile daha çeşitli kampanyalar planlama imkânınız bulunmaktadır. Öne çıkar reklamlarında kısıtlı olan ilgi alanları profesyonel reklam panelinde detaylı reklam hedeflemesi ile daha geniş bir kitleye ulaşmaktadır Ayrıca bütçe planlamaları ve reklam platformu da profesyonel reklam paneli ile seçilebilmektedir. Instagram üzerinden verilen reklamlarda detaylı bütçe planlaması yapmak mümkün değildir ve sadece Instagram’a reklam çıkmak mümkündür ancak profesyonel reklam paneli kullanılarak hem Instagram’a hem Facebook’a reklam çıkılabilir, detaylı bütçe analizi de yapılabilir.

Beykoz ’de En iyi Instagram Reklamı Veren Firmalar

Beykoz ’de En iyi Instagram Reklamı Veren Firmalar

Beykoz ‘de en iyi Instagram reklamı veren firmalar çok çeşitlidir. Ancak bunlar arasından sizin firmanıza ve sektörünüze uygun olan ajansı bulmak en önemli noktadır çünkü her ajans her sektörde iyi değildir. Bazı ajanslar e-ticaret alanında daha iyi iken bazı ajanslar ise kurumsal firmalar konusunda daha iyidir. Burada ajansın sahip olduğu kadro çok önemlidir uzman bir ekibe sahip olan bir ajans ile çalıştığınızda bir bütün olan dijital pazarlamanın her dalında destek alabilirsiniz. Özellikle reklam danışmanlığı için bünyesinde sosyal medya uzmanı, sosyal medya reklam danışmanı bulunması gerekmektedir. Freelancer kişilerden bu desteği aldığınızda ne yazık ki bünyesinde sadece bir kişi bunu yönettiği için profesyonel sonuçlar ortaya çıkmamaktadır. İnstagram reklam yöneticisi, Firmanızın reklamlarını yöneten reklam danışmanı aynı zamanda sosyal medya reklam uzmanıdır. Bu kişiler profesyonel reklam kurulumu alanında tecrübeli olup sadece öne çıkar reklamları kurmamak da hatta sürekli olarak profesyonel reklam paneli kullanmaktadır. Reklam panelinin tüm detaylarına hâkim olup güncellemeleri ve algoritmayı sürekli olarak takip etmek de trendleri kullanarak reklam kurulumları yapılmasını sağlamaktadır. Bu kişiler grafik tasarımcıları yönlendirerek doğru tasarımların yapılmasını, reklamlardan insanların etkilenerek sayfanızı ziyaret etmesini ya da ürününüzü satın almasını ya da web sayfanıza bir trafik çekilmesini sağlamaktadır. Tabii ki bunların birçok daha çeşidi bulunmaktadır. Bu kişiler bunların hepsine hâkim olup yaptıkları her çalışmayı tarafınıza detaylı olarak raporlamaktadır.

Beykoz ‘de en iyi Instagram reklamı veren firmalar, markanıza yönelik çeşitli çalışmalar yapmaktadır. Bu çalışmaların başında hesabınızın ilk önce detaylı olarak kurulması gelmektedir. Hesabınıza firma bilgileriniz, ödeme yönteminiz bağlanarak Facebook sayfanız ile Instagram sayfanız arasındaki entegrasyon sağlanmaktadır. Bu yapılmadığında profesyonel panelde reklama çıkmak mümkün değildir. Bazen amatör olarak hizmet veren ajanslar firmanın kendisine ait olmayan ajans üzerine kayıtlı panelleri kullanarak firmalara reklam çıkmaktadır. Bu reklamı daha uygun fiyata çıkarak markalara cazip göstermektedirler ancak burada çok büyük bir yanlış vardır. Bu da kurulan panelin bir süre sonra kapanmasına marka sahiplerinin reklamlardan sonuç alamadan sadece boş yere bir maliyetle ajansa para ödemesine sebep olmaktadır. Beykoz ‘de en iyi Instagram reklamı veren firmalar çok iyi araştırmalıdır çünkü reklam çalışması aslında şu anda tüm markaların büyük, orta, küçük ölçekli fark etmeksizin en büyük kurtarıcısıdır. Her şeyin online kanallara taşındığı günümüzde online kanallarda aktif olmayan her firma varlığını yavaş yavaş kaybetmektedir. Bu yüzden online kanalınızın size ait olması ve kalıcı olması çok önemlidir. Kapanan bir reklam paneli kolay kolay açılmamaktadır. Açılması için detaylı çalışmaların yapılması ve Facebook ile düzenli olarak iletişim kurulması gerekmektedir. Kapanan bir paneli açmak için ajanslara ödeme yapılmaktadır ve bu çalışmalar bazen aylarca sürebilmektedir bazen de sonuçsuz kalabilmektedir. Bu noktada en başından önlem almak sizin hem ekstra maliyetlerden hem de gereksiz reklam harcamalarından kurtulmanızı sağlayacaktır.

Beykoz Sosyal Medya Reklam Danışmanlığı Fiyatı

Beykoz Sosyal Medya Reklam Danışmanlığı Fiyatı

Beykoz  sosyal medya reklam danışmanlığı fiyatı firmalar için yapılan çalışmalara ve ajansın kalitesine göre değişmektedir. Bir ajans bünyesinde ne kadar çok uzmana sahipse bu ajansta çalışmak amatör bir ajansa göre daha maliyetli olmaktadır. Bunun sebebi profesyonel bir ekibe sahip olan ajanslar bünyelerinde tüm hizmetleri sunabilmekte, herhangi bir sorun olduğunda anında müdahale edebilmekte ve firma sahibinin hiçbir kontrol yapmadan sadece ajansa markasını teslim edebilmesini sağlamaktadır ancak amatör bir ajans bunu yapamayarak firmanın tüm reklam kontrollerini kendisi yapmaktadır. Tek bir kişinin kontrolünde olan bir reklam profesyonel bir ajansa göre çok daha verimsiz olmaktadır. Bunun sebebi reklam panelinin her alanının ayrı bir uzmanlık istemesidir. Beykoz  sosyal medya reklam danışmanlığı fiyatı tabii ki sadece ajansın kalitesine ve profesyonelliğini gören değil aynı zamanda yapılacak çalışmanın detayına göre de değişmektedir. Bir e-ticaret firması ile kurumsal bir firmanın çalışması aynı olmamaktadır. Kurumsal firmaya yapılan çalışmaya göre e-ticaret firmalarına çok daha özel çalışmalar yapılmaktadır. E-ticaret firmaları ürün satışı yaptığı için kaç adet ürün kalemi olduğu, bu ürünlerin hangi kategorilerde olduğu, hangisinin hangi kitlelere hitap ettiği çok önemlidir. Bunların hepsi detaylı olarak analiz edildiğinde hizmet sektöründeki bir firmaya göre daha yüksek maliyetler ortaya çıkmaktadır çünkü bir e-ticaret firmasına ayrılan vakit ile hizmet sektörüne ayrılan vakit aynı olmamaktadır. 

 

Beykoz  sosyal medya reklam danışmanlığı fiyatı firmaların reklama ayırdığı bütçenin yanı sıra danışmanlığa ödediği ücrettir. Danışmanlık sosyal medya reklam uzmanı tarafından sunulur. Danışmanlık sürecinde markanın tüm kontrolleri sosyal medya uzmanı ve sosyal medya reklam danışmanı tarafından sunulur. Düzenli olarak günlük, haftalık ve aylık raporlar ile marka sahibine sunumlar yapılır. Elde edilen sonuçlar değerlendirilir. Bundan sonraki süreçte yapılacak olan çalışmalar için yeni planlamalar yapılır. Reklam danışmanlığının en önemli faydalarından birisi sonuçların detaylı olarak analiz edilmesidir. Kendi reklamını kendisi veren markalar bu sonuçları analiz edemeyerek sürekli olarak bir reklam çalışmasında bulunmaktadır ancak hangi reklamın onlar için verimli, hangisinin verimli olmadığına karar vermek yerine sadece reklamı çıkmaya odaklanmaktadır. Beykoz  sosyal medya reklam danışmanlığı fiyatı detaylı fiyat analizi ve ajans araştırmasından sonra karar verilmelidir. Burada firmanın daha önce hangi sektörlere hizmet verdiği, nasıl çalışmalarda bulunduğu, sonuçlarının neler olduğu, sizin sektörümüze hitap eden bir çalışmasının var olup olmadığı dikkate alınmalıdır. Çünkü daha önceden sizin sektörünüz ile ilgili tecrübe sahibi olan bir ajans size daha fazla katkı sağlayacaktır. Sosyal medya reklamları deneyim ile daha profesyonel kullanılmaktadır. Bu yüzden tecrübeli bir ekibe sahip olan bir ajansı tercih etmek sizi rakiplerinizden öne taşıyacaktır. Reklam danışmanlığı için ödediğiniz ücreti bir reklam ödemesi gibi görmelisiniz. Buna ayırdığınız parayı boşa giden bir maliyet değil de firmanızın daha çok kazanç elde etmesi için ayrılan bir bütçe olarak görmelisiniz.

HEMEN ARA
× İletişime geç